söndag 28 februari 2010




I helgen var vi på ett 3-års kalas och vad passar bättre till en pippi tokig tjej än en pippinecessär ? Nä , just det , det passade allra bäst. Med övernattningssaker i (därav den roliga formen )så att hon kan komma till oss och sova ;-)

torsdag 25 februari 2010


Inte så snyggt upplagt , men det här var vad jag skickade till MAMMALITO i vårat "vårbyte" ,inte för att det känns så där vårigt direkt men den kommer väl någon gång snart hoppas jag ! Jag tror att Carolina blev glad , jag hade roligt när jag gjorde paketet :)



Dptter A´s killkompis ville även han ha ett par vantar ,gärna med färg men inte så feminima... ;D Så här blev de och jag hoppas att de fyller alla önskningar.










Jag har fått ett jätte, jätte fint guld paket ! Med en massa roliga ,trevliga och söta saker i. En blus till mig och en jätte fin väst till N. Ljusblåa krukor att plantera frön i :) och en massa god choklad (syns det att innehållet redan är knaprat på ;) ) Ett jätte fint tyg , färgen blev lite konstig i mitt kök och med blixt *hmm* men jag tycker jätte mycket om det! Och ett jackmönster ,precis som det var på min önskelista och symaskinsnålar och snedslå .... Tack snälla ROSTIS för mitt fina paket , jag blev verkligen jätte glad / Kram

söndag 14 februari 2010




En blus som jag äntligen sydde färdig i helgen. Mönstret är ett "mix&match" med blixtlås i sidan. Jag tror att dottern velat att den var lite tajtare i sidan , det får bli på nästa ;)



En till tunika , samma mönster som här fast i en annan färg ; GRÖN den här blev lika uppskattad som den förra och då är det roligt att sy.

onsdag 10 februari 2010




Utav tygresterna från Lenas väska passade jag på att göra enkla "vinpåsar" (vem gillar systembolagets påsar ?) Fina att ge bort eller behålla själv :)
80:- + ev frakt.

onsdag 3 februari 2010

Lenas







väska är nu klar :) hon har haft önskemål om modell och jag har valt tyg och färg (som jag hoppas att hon gillar ;) ) På den här väskan prova jag något nytt , jag sydde flera stycken knapphål på flärpen och en knapp så kan man själv välja vilken man ska knäppa med. Botten är heller inte rund som på de andra påsväskorna , den här har jag ritat av från en väska jag köpt i Warszawa och botten på den är fyrkantig. Jag gillar den skarpt ! Vad säger Lena ?

tisdag 2 februari 2010







Mannen i mitt liv fyller år och hans önskan om födelsedagspresent är en köksgardin... och den ska vara färgglad ! (Jag kan inte i ord beskriva hur förvånad jag blev ;) ) Apelsinerna kommer att hänga neråt och så är det en kanal upptill för stången gardinen är 4,5 meter så det kommer att bli rejält med rynk . Så här blev den och jag måste ju säga att den är färgglad... Kunde inte låta bli att sy grytlappar till. Passade även på att sy "packpåsar" som kanske underlättar våran packning av bagageluckan i sommar. Vi kommer att fira med sång och tårta och lite andra paket också HURRA för att fylla 45 :)