fredag 26 november 2010

Hos den HÄR tjejen som fyller 2 år i dagarna kan man vara med och vinna fantastiskt fina saker , gå dit och prova lyckan :) Det har jag gjort.

onsdag 24 november 2010




En mössa till dotter A (och en likadan till mig fast utan märke) Nu blåser det om öronen och kanske värre i Göteborgstrakten så en värmare mössa behövdes :) Märket kommer från en kasserad jacka sedan länge.


Byxor till mamma A´s yngsta son , samma mönster som tidigare och bara återanvänt tyg.

söndag 21 november 2010




Före och Efter :D
Ett par snickarbyxor jag fått av mamma A som hon hade när hon var liten ... Nu har jag klippt i dem för att göra en present till hennes yngsta son :) Jag hoppas att det blir bra ....



En flecetröja till mig. Blixtlås , hängare och ett snyggt märke på armen :) Inget märkvärdigt annars.


tisdag 16 november 2010


Ett par stickade sockor till mig. Garnet heter Fame och kommer från Garntjänst. Stickor nr 2,5 så det tar lite tid att sticka dem , men sköna blir de.

fredag 12 november 2010


Så här fredag kväll vill jag tipsa om mitt allra godaste recpet på chokladsås ;
Chokladsås "Vita haren" 15personer
6½ dl socker
2½ dl vispgrädde
½ kryddmått salt
½ tsk vaniljsocker
2½ dl mjölk
100 g smör
2 dl kakao
Blanda socker , mjölk , grädde , smör och salt i en kastrull. Sjud sakta utan lock i 1 timme, rör då och då och passa så att det inte kokar över.
Lyft av kastrullen från värmen och blanda ner kakaon. Vispa 15 min för hand eller halva tiden med elvisp. Kan värmas på nytt på svag värme.
Häll på såsen precis innan servering , den "stelnar" fort.
Det är den godaste glass sås jag vet :D Trevlig helg



En singoallablus till till mig , så enkel att sy. Mönster från Stoff och Stil. Och en virkad halsvärmare i svart och rött.


En kjol till mig :) med resår bak i midjan och insydda veck fram. Så bekväm men lite kall just nu ;)

onsdag 10 november 2010


En singoalla blus till mig :) Ett tyg jag hittat på myrorna för 15:- och som är såå otroligt "jag" :D Den här fick små tampar i sidorna för ett smalt skärp , om jag skulle vilja.

Stickad sjal av restgarner :) Matchar vädret perfekt !



Ett par nya byxor beställda utav Mamma A
Mönster från Ottobre 1/2005 bredd 86 och längd 92. Jeansen jag hade hemma räckte inte ända fram och därför fick det bli svart vid fickorna. Att använda slitna jeans som man ändå ska slänga är perfekta till de här små byxorna de blir så mjuka och sköna

och det här var vad jag skickade till Petra i samma byte ... Jag måste säga att temat Ro var det svåraste temat hitintills ... Glitter och Glamor hade varit enklare ;) men kanske inte samma utmaning

Jag har varit med i ett litet byte "Ro" och det här fick jag utav Sandra . Och så här efteråt så ser jag att jag glömde att fota ett jätte fint rött och vitt snedslåband , så det ska också vara med här på bilden. Jätte gott blåbärste (snart slut..) och en härligt skön vetekudde med fodral som går att ta av och tvätta :) Tack snälla !



.....sa ju att det skulle bli flera...



Måste få visa vilken fin present jag har fått av min syster. Hon har gjort/beställt en egen alamanacka till mig :) där man själv kan bestämma framsida ,färg och hur innehållet ska se ut Jag är jätte glad för min alldeles egna almanacka ... och joo hon kallar mig för Betty Boopan ...