lördag 24 september 2011







Och så två par sockor i tvättbart yllegarn :)






Det här är samma halsvarmare gjord av bara restgarner , beroende på hur den snurras runt halsen så kommer olika färger fram , jag gillar den starkt.


En virkad halsvärmare i yllegarns rester , grått och rosa.


Och det här är vad jag skickade till Tessan 2 olika tyger , sax , body mönster "elefant" linne till mamma och virkad poncho till barn ... Hoppas att det passade :)


Det här fina paketet fick jag i höstbytet utav Dodo (gå till hennes sida och se mycket bättre bilder ! Och annat fint som hon gör :) ) Tyg , knappar , sidenband , en hel bok med virkbeskrivningar , svampar och bakelser ;) och en väldigt fin nåldyna till mig Tack snälla för mitt fina paket .

torsdag 15 september 2011

Påslakanutmaning 1



Man skulle nästan kunna tro att jag har glömt bort "Påslakanutmaningen" men se de har jag inte .. har bara varit otroligt seg , fast jag jobbar ju bäst under tidspress , så det är väl bara att sätta fart nu då ;) Så här ser påslakanet ut som jag valt , lila, blommigt och spegelvänt

Så får vi se vad det kan bli av det .....


En röd virkad halsvärmare , lite mer lagom i storleken och en underbar höstfärg :)






Två stickade sjalar i ett härligt ullgarn , hembudat från tradera. Den ena rosa , den andra brun med en rosa rand.






Fortsättning på C´s beställning. Påsväska , fodrat i samma tyg och en "slips" / tamp som stängning och en blixtlåsficka på utsidan :) Nu är det bara kjolen kvar ...






Nu är jag hemma sedan ett par dagar och här är var jag har varit :)