onsdag 3 februari 2010

Lenas







väska är nu klar :) hon har haft önskemål om modell och jag har valt tyg och färg (som jag hoppas att hon gillar ;) ) På den här väskan prova jag något nytt , jag sydde flera stycken knapphål på flärpen och en knapp så kan man själv välja vilken man ska knäppa med. Botten är heller inte rund som på de andra påsväskorna , den här har jag ritat av från en väska jag köpt i Warszawa och botten på den är fyrkantig. Jag gillar den skarpt ! Vad säger Lena ?

7 kommentarer:

kaoz sa...

Så stilig! Fin veskemodell!

kaoz sa...

Takk for koselig kommentar! Så bra at du liker luen så godt, nå ble jeg glad!
Og du, jeg er så glad for at vi gjorde dette byttet. Skjerfet er så deilig og mykt og varmt at jeg blir litt forelsket hver gang jeg tar det på-hi,hi. Og vottene er så fine og varme=) Deilig å ha så fine ting å holde varmen med i vinterkulden=)

Nette/Rostis sa...

snygg! tyget är verkligen i min smak

Beata sa...

Jag har inte varit ute i bloggvärlden på länge. Vad mycket fint du sytt sedan sist!

Villblomsten sa...

Hei :-)

så mye fint du har laget :-)

Ha en fin helg :-)

lainestuff sa...

Tack för kommentaren på min blogg om virkväskan! Fantastisk väska du sytt själv! Fint tyg. Är det från Åhlens? Tror jag såg något liknande där i våras... Underbart!

Libe sa...

Tack så mycket :) glada tillrop gör mig glad... Det är mycket möjligt att tyget är från Åhlens , jag har köpt det på myrornas och det var uppsytt som en gardin :) - av gardiner kan man göra mycket ;) Hoppas du får en trevlig helg !