fredag 3 april 2009





Igår sydde jag klart en necessär till en av mina döttrar. Det här är den stora modellen fast lite lite bredare än de andra , jag skulle kunna säga att det är för att man ska få plats med absolut allt eller så skulle jag kunna säga som det är ;-) - blixtlåsen som jag hade hemma var 3cm för långa och jag bara orkade inte kapa dem för det lilla så alltså fick necessären bli lite bredare .. men jag tror att det är ett +










Jag ska in till stan och träffa en kompis idag :-) hon har önskat sig ett pocketomslag så jag tänkte att jag skulle sy ett till henne . Och det blev klart i går kväll , jag passade på att stoppa i en bok "Lyckan , kärleken och meningen med livet" av Elizabeth Gilbert . Någon som läst den ? Jag tycker mycket om den. Jag sydde ett brett resårband på insidan utav framsidan , jag tycker att det var ett praktiskt sätt att hålla den stängd på när man har den i en (oftast för stor) väska .


Idag börjar symässan och den här gången hoppar jag över den , besvikelsen var för stor efter den förra mässan !

2 kommentarer:

Mamma A sa...

Fanns inte så mycket kul på symässan, men det blev ju en symaskin i alla fall. Nu ska jag ge mig in på gardinen till ungarnas rum :-D.

Libe sa...

Det ska bli jätte spännande att se vad det blev för något märke och vad den kan göra ;-) Gardinerna du sydde blev jätte fina !! Nu väntar jag bara på bloggen ;-)